Levend Water - Olof Alexandersson

263 paginas

Opper-Oostenrijkse boswachten, waterbouwer en natuuronderzoeker, verblufte met zijn houttransportinstallaties, zijn talrijke uitvindingen en vooral zijn inzichten met betrekking tot de energie van water alle deskundigen van zijn tijd.

Door middel van waarnemingen van natuurlijke processen heeft Viktor Schauberger ontdekt dat de natuur werkt met krachten, die tot nu toe onbekend waren. Trouw aan zijn stelling : “de natuur bergrijpen en nadoen” heeft hij daaruit zijn revolutionaire technnieken ontwikkeld, die met de natuur in overeenstemming zijn, in plaats van deze aan te tasten. Zijn leven lang heeft hij zich met grote vastberadenheid ingezet voor een beter, diepgaand begrip van de samenhangen in de natuur en  voor de bescherming van ons milieu. Zijn waarschuwingen wat betreft de consequenties van natuurvernietiging zijn actueler dan ooit!

Olof Alexandersson geeft in dit standaardwerk een duidelijk beeld van Schaubergers baanbrekende inzichten, beschrijft uitvoerig hoe diens uitvindingen functioneren en geeft een overzicht van de belangrijkste episodes in het leven van deze fascinerende voordenker.

De Zweedse auteur Olof Alexandersson was sinds de vijftiger jaren van de vorige eeuw actief in de natuurbeschermingsbeweging, hij was oprichter van de eerste Zweedse onderzoeksgroep voor biologische techniek en leidde implosietechnische projecten in  Zweden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Levend Water

  • Model: softcover
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 21,80€

  • Excl. BTW: 20,00€

Tags: Olof Alexandersson